نماد سایت پی دی اف بست | PDFBEST

کتاب معماری ایران دوره اسلامی محمد یوسف کیانی+PDF

کتاب معماری ایران دوره اسلامی محمد یوسف کیانی+PDF

کتاب معماری ایران دوره اسلامی محمد یوسف کیانی+PDF برای شما علاقه مندان به کتاب در وب سایت پی دی اف بست آماده به معرفی است.

کتاب الکترونیکی «معماری ایران در دوره اسلامی» توسط قلم چیره دست محمد یوسف کیانی طراحی و تدوین شده است و کاوش‌های باستان‌شناسی نشان می‌دهد که تاریخ معماری ایران به حدود هزاره هفتم قبل از میلاد می‌رسد و از آن زمان تاکنون این هنر در ارتباط با مسائل مختلف به‌ویژه دلایل مذهبی به طور مستمر توسعه و تکامل یافته است.

دانلود کتاب PDF معماری ایرانی دوره اسلامی اثر محمد یوسف کیانی PDF

ساخت نمازخانه‌ها در دوران اسلامی بیش از هر نوع بنای دیگر اهمیت داشت و معماری ایران با سبک‌های متفاوت و نقشه‌های خاص و تزئینات باشکوه به خانه خدا شکوهی تازه بخشید و آرامگاه‌ها و مقابر بزرگان مذهبی و سیاسی مانند نمازخانه‌ها با نقشه‌ها، پوشش‌های گنبدی و تزیینات منحصربه‌فرد مانند گچ بری، کاشی کاری و آجرکاری دوران خاصی را به خانه خدا بخشیده است.

دانلود کتاب معماری ایران در دوره اسلامی اثر محمد یوسف کیانی

ساخت مدارس پس از جدا شدن فضای آموزشی از اماکن عبادی و تغییر روش تدریس، شکل جدیدی به خود گرفت و فضای معماری مدارس همراه با تغییرات معماری مساجد وارد مرحله جدیدی شد و معماران با پیروی از ویژگی‌های معماری مساجد، مدارسی را کم و بیش با ویژگی‌ها و تکیه‌های خاص خود تأسیس کردند که دارای ویژگی‌ها و تکیه‌های خاص خود هستند. دوستداران ائمه در ایام عزاداری به ویژه محرم. تطهیر شده است.

تاریخ هنر و معماری اسلامی

و این کتاب در شانزده فصل طراحی و تنظیم شده است که به بررسی معماری مساجد می پردازد; مقبره ها مدارس؛ حسینیه ها، تکایا، مصلی ها; قلعه ها؛ پل ها؛ مخازن؛ حمام؛ کاروانسراها; کاخ ها و مناره ها و سپس هنجار معماری اسلامی ایران; طاق در معماری اسلامی; گنبدها در معماری اسلامی; معماران، صنعتگران دوران اسلامی; از هنرمندان دوران اسلامی نام برده شده است و این کتاب حاوی تصاویر و نمونه های سیاه و سفید و رنگی است و این کتاب به دانشجویان باستان شناسی توصیه می شود.

 

 

منابع معتبر برای دریافت این کتاب ارزشمند:

https://parspdf.com/downloads/irans-architecture/

 

 

😍📕 کتاب پیشنهادی 😍📕

کتاب ریاضی عمومی ۲ حسین فرامرزی 

خروج از نسخه موبایل