شنبه 6 مرداد 1403
صفحه اصلیپی دی اف کتاب(خرید و دانلود)کتاب نگاهی دوباره به تربیت اسلامی ۲ خسرو باقری+PDF

کتاب نگاهی دوباره به تربیت اسلامی ۲ خسرو باقری+PDF

کتاب نگاهی دوباره به تربیت اسلامی ۲ خسرو باقری+PDF برای شما علاقه مندان به کتاب در وب سایت پی دی اف بست آماده به معرفی است. 

در این کتاب حاضر سعی شده است به طور کلی به چارچوب دین پرداخته شود و این موضوع خود نشات گرفته از بی نظمی است که در آثار مربوط به حوزه معارف اسلامی به چشم می خورد و بر این اساس این کتاب سعی کرده است به صورت جامع و کلی به عنوان منبعی برجسته در اختیار علاقه مندان قرار گیرد.

خرید مجدد کتاب pdf آموزش اسلامی

در بحث های این کتاب سعی شده است که تربیت اسلامی در زمینه عملی و کاربردی یعنی در مواجهه با مسائل معاصر تربیتی و غیره مورد بررسی قرار گیرد و هدف از مفهوم عملی و عملی لغوی آن نباشد. به این معنا، اما در حوزه وسیع‌تر، هدف و هدف آن نشان دادن تربیت اسلامی در مواجهه با چالش‌های جدید است و از این رو چالش‌های مذکور شامل انواع چالش‌های نظری و عملی است.

نگاهی نو به تربیت اسلامی

در بخش اول این کتاب، بحث پیرامون مباحث مفهومی و ماهوی در تربیت اسلامی مطرح شده است و در حال حاضر، در زمینه چالش های نظری و مفهومی، ابتدا این موضوع مطرح می شود که آیا به دلیل علمی شدن آموزش و پرورش در عصر حاضر اساساً آیا می توان از واژه قدرتمندی مانند «تربیت اسلامی» صحبت کرد؟ به عبارت دیگر، آیا می توان بدون گرفتار شدن در دام تضاد و تعارض اساسی، آمیزه ای از حوزه علمی و حوزه دینی ایجاد کرد؟ این همان چالشی است که در فصل اول این کتاب مورد بررسی قرار گرفته است.

دانلود کتاب نگاهی نو به تربیت اسلامی

در بخش دوم این کتاب، حوزه مسائل مدنی و اجتماعی مورد بررسی و تحلیل قرار گرفته است و در این حوزه، یکی از چالش های پیش روی تربیت دینی به طور عام، تربیت اسلامی به طور خاص، پرهیز از مطلق گرایی و روی آوردن به تکثرگرایی است. . و در این رشته تربیت مدنی که زیرمجموعه جامعه مدنی است موضوع دیگری را در برابر تربیت اسلامی مطرح می کند و در پایان در پایان این کتاب در قسمت پایانی کتاب به آسیب شناسی تربیت دینی پرداخته شده است. به طور کامل بحث شده و ایرادات مشاهده می شود. دستاوردهای مشاهده شده تربیت دینی، چالش ها و مسائلی را پیش روی تربیت اسلامی قرار می دهد، از جمله: آیا این نقایص از ماهیت تربیت دینی سرچشمه می گیرد و اجتناب ناپذیر است یا سوء تفاهم و سوء عملکرد دینداران موجب این آسیب ها می شود؟ منجر می شود؟ بحث پیرامون این موضوع در فصل اول این بخش یعنی فصل اول آخرین قسمت کتاب صورت گرفته است و همچنین در فصل دوم بحث هایی در زمینه «مهادویت» برای استفاده از پیشنهادی که در فصل اول ارائه شد و بر این اساس می توان تشخیص داد که وی از تربیت دینی در سایر حوزه های اندیشه اسلامی استفاده کرده و انواع مضر و سالم ظهور آنها را در عرصه تربیت شناسایی کرده است.

 

 

منابع معتبر برای دریافت این کتاب ارزشمند:

https://parspdf.com/downloads/a-new-look-at-islamic-education-2/

 

 

😍📕 کتاب پیشنهادی 😍📕

کتاب کلیات روش ها و فنون تدریس امان الله صفوی 

مقالات مرتبط

یک دیدگاه ارسال کنید

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید
نام خود را وارد کنید

محبوب ترین